Donateursconcert - FBCR in the UK

Fanfare-orkest Bant-Creil-Rutten plays 12 november 2022 at the Royal Bantsiliek. Donateurs gratis toegang! ...

Lees verder >

FBCR & Alice Springs - 26 maart 2022

Op 26 maart 2022 geven wij samen met de band Alice Springs een concert in theater 't Voorhuys in Emmeloord. ...

Lees verder >

Donateursconcert: FBCR LIVE!

FBCR gaat eindelijk weer LIVE! Op 6 november geven wij om 20:15 uur een prachtig donateursconcert in de Bantsiliek (vooraf reserveren noodzakelijk). ...

Lees verder >

Donateursconcert: Kerst met FBCR

Kerst met FBCR... dat is een verhaal apart! Za. 21 december om 20:15 uur in de Bantsiliek in Bant. ...

Lees verder >

Overig nieuws

Donateursconcert: boeren, burgers & buitenlui
Kom op 3 november 2018 om 20:15 uur naar de Bantsiliek in Bant voor een muzikale avond vol gezelligheid!
Voorjaarsconcert FBCR 2018
Kom op 25 maart 2018 om 15:00 uur naar de Stiepe in Rutten en luid het voorjaar in met FBCR!
Jaarlijks donateursconcert 2017
Carpe diem, joie de vivre en c’est la vie….het thema voor ons jaarlijks donateursconcert met een avond vol heerlijke Franse chansons.
Zilver voor FBRC op ONFK
DRACHTEN – Fanfare Bant-Rutten-Creil is op zaterdag 13 mei onder leiding van Koop Meindert Schokker tweede geworden in de derde divisie op het Open Nederlands Fanfare kampioenschap in De Lawei in Drachten.
FBCR neemt deel aan ONFK
Op zaterdag 13 mei aanstaande neemt FBCR deel aan de Open Nederlandse Fanfare Kampioenschappen 2017 (ONFK). FBCR komt uit in derde divisie en mag op het podium het verplichte werk Friendly Takeover van componist Oliver Waespi voor een deskundige jury ten gehore brengen.
Muzikale jeugd uit de Noordoostpolder brengt wereldpremière
Jongens en meisjes van verschillende muziekverenigingen in de Noordoostpolder kwamen zaterdag bijeen voor een bijzondere jeugdmuziekdag. De deelnemers kregen verschillende opdrachten en werkten toe naar de wereldpremière van een speciaal voor deze dag geschreven muziekstuk.
Donateursconcert – Za. 17 dec. 2016
Zonder FBCR is KERST mis! Kom je opwarmen bij de sfeervolle klanken van Fanfare-orkest Bant-Creil-Rutten op zaterdag 17 december in de Bantsiliek in Bant. Geheel in winterse sferen trakteert FBCR tijdens de donkere dagen voor Kerst op een avond vol (kerst)muziek en vertier.
FBCR haalt tweede prijs
Registratie PolderProms 2016
Na maandenlange voorbereiding was het vrijdag 18 en zaterdag 19 maart eindelijk zover, de tweede editie van de PolderProms. Samen met een strijkersensemble, de gelegenheidsband bestaande uit Coen Dassen, Rob Bredewout, Henk lip en Fagner ten Hove, vocalgroup Flevox, Dansschool Artistique en zangers uit de Noordoostpolder heeft FBCR een prachtige show neer mogen zetten in de feesthallen van Slump Catering & Events.
Polderproms 2016, mis het niet!
BANT – FBCR, Danscentrum Artistique, Vocalgroup Flevox en een gelegenheidsband staan 18 en 19 maart op het podium tijdens PolderProms. De tweede editie van het muziekevenement vindt plaats in de feesthallen bij Slump Catering & Events in Bant.
Solistenconcours Jeugdleden
Zaterdag 13 februari hebben onze jeugdleden Fleur Weultjes, Chantal Dijkveld Stol en Corrine Philipsen FBCR vertegenwoordigd op het Solistenconcours 2016 voor jeugdleden. Dit vond plaats in Emmeloord en werd georganiseerd door Flevo Brass. Deze toppers hebben het zeer goed gedaan! Een 'supertrio' volgens het juryrapport.
FBCR rockt het dak eraf!
BANT – Fanfareorkest Bant-Creil-Rutten gaf zaterdag 12 december een sfeervol donateursconcert in een bomvolle Bantsiliek in Bant. Met het thema ‘FBCR goes BaRock!’ zorgde het orkest voor een veelzijdig muziekprogramma waarin (gemoderniseerde) klassieke stukken van Beethoven werden afgewisseld met rock nummers van Queen.
FBCR pakt knallend uit met jubileumconcert
Afgelopen zaterdag hebben ruim 450 gasten genoten van het 50 jarig jubileumconcert van FBCR. In de hallen van Slump in Bant trakteerde het orkest het publiek op geweldige vertolkingen van pop-, rock en zelfs palingsoundnummers. 50 jaar muziek kwam voorbij.
FBCR 50 jaar!
FBCR is aan het aftellen tot haar verjaardag. Het 50 jarig jubileum viert het orkest groots en uitbundig en zoals beloofd mag iedereen dit meevieren. Houdt u van FBCR, houdt u van muziek en een feestje? Komt u dan 25 april om 20.15 uur naar de hallen van Partyservice Slump en vier met het orkest een geweldige verjaardag!
Nieuwe website
Tadaaaaa!
<h4>fbcr.nl sitemap:</h4> <a href="https://www.fbcr.nl/home">FBCR</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/agenda">Agenda</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/home-lid-worden">Lid worden</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/vacatures">Vacatures</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/donateurs">Donateurs</a><br /> <a href="https://www.fbcr.nl/orkest">Orkest</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/a-orkest">A-orkest</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/jeugdorkest">Jeugdorkest</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/dirigent">Dirigent</a><br /> <a href="https://www.fbcr.nl/nieuws"><b>Nieuws</b></a><br /> <a href="https://www.fbcr.nl/foto-video">Foto &amp; Video</a><br /> <a href="https://www.fbcr.nl/contact">Contact</a><br /> -<a href="https://www.fbcr.nl/privacy">Privacy</a><br /> <a href="https://www.fbcr.nl/zoekresultaten">Zoekresultaten</a><br />